Over ons

Bartels Hekwerken B.V.B.A.

In 1979 vestigde Dhr. M. Bartels zich als zelfstandig onderneming te Smeermaas Lanaken (B). Het bedrijf ontwikkelde zich in de loop der jaren tot een gespecialiseerde firma op het gebied van afrastering, poorten,automatisatie en toegangsbeheersing.
In het jaar 1994 vestigde het bedrijf zich in het nieuwe industriegebied Europark te Smeermaas Lanaken, waar het in de opeenvolgende jaren een enorme expansie kende.

In september 2000, heeft Dhr. M. Bartels zijn zelfstandige onderneming, omgebouwd tot een zgn. B.V.B.A. Dit zonder verdere gevolgen in organisatorische zin.
Bartels hekwerken B.V.B.A. realiseert voornamelijk in de industriële sector haar supplies, vaak ook in het kader van “Turn- Key” projecten.Verder behoren overheid, openbare besturen, architecten, aannemers én partikulieren tot de doelgroep.
De voornaamste producten in het uitgebreide gamma zijn van Heras, Ultrafence, ofwel naar eigen inzicht en eigen design.
In 2007 volgende wederom een renovatie-uitbreiding van het bedrijf, waarbij de complete opslagruimte werd vervangen alsmede ook het magazijn. Het doel was meer binnenopslag te creëren waardoor de producthandeling kwalitatiever werd. Ook werden de burelen grondig gerenoveerd, dit tot doel een prettigere werksfeer alsmede ook een klein toonzaaltje te integreren.
Er wordt gewerkt met de allermodernste technieken op het gebied van verwerken, alsook op het gebied van automatiseringen, technisch assist op toegangscontrolegebied en beveiliging. Inmiddels bezit het bedrijf reeds geruime jaren een VCA* certificatie.
Het begrip “after-sales-service” is als een kerf gebeiteld in het bedrijf, en staat borg voor een perfecte aansluiting op het begrip nazorg.

bartels_bedrijf